Det lille juniorhold

DET LILLE JUNIORHOLD - spring og rytme 4.- 6. klasse

(der vil ske opdeling i spring og rytme)


Onsdag kl. 17.00 - 19.00  (i hallen)


En ny sæson står for døren, og vi er max klar til at byde dig velkommen. Både rytme og spring er i højsædet, og vi glæder os til at få sat gang i kroppen med lækre rytmiske serier og en masse fede spring.


Gymnastik er for alle!


På “Det Lille Juniorhold” lægger vi vægt på, at der er plads til alle, hvad enten du har gået til gymnastik i mange år, eller aldrig prøvet det før.


Du vil være garanteret et smil på læben og sved på panden. Alt imens du vil blive udfordret på dit niveau i både rytme og spring.


Et godt fællesskab står højt på listen på “Det Lille Juniorhold”. Vi sætter tid af til virkelig at få styrket det stærke fællesskab, som allerede er på holdet, samtidig med at vi træner benhårdt for at blive klar til opvisningerne i foråret.


Weekendtræning er derfor blevet en fast del af holdet, 2 gange i løbet af sæsonen. Her får vi rig mulighed for, at nørde igennem med både serier og spring. Udfordre og udvikle os endnu mere end ved den almindelig træning. Samtidig bliver der tid til at hygge sammen som hold.


De to første træninger er prøvetræninger, så hvis du går i 4.-6. klasse og vi har fanget din interesse for gymnastikken, så tøv ikke, kom endelig og se om det kunne være noget for dig.

INSTRUKTØR: Amalie, Michelle, Andrea, Leander, Frederikke, Aland, Tobias og Karen


Godt at vide om holdet:

  • Mødepligt: Vi forventer at man gør en dyd ud af at komme. (træning, opvisning & ekstratræning)
  • Afbud: Vi forventer at man melder afbud, min. 2 timer før.
  • Opvisninger: Afholdes primært i marts måned
  • Ekstra træninger: En træning i efteråret & en træning i foråret (to ekstra træninger)
  • Kontingent incl. stævner: kr. 500,-
  • Opvisningstøj: Max kr. 700,-
  • Ekstra træninger: Max kr. 200,-