Børn

BØRNEHOLD 2019/2020

 

 

FORÆLDRE/BARN                             Tirsdag kl. 17.00 - 18.00  (Gymnastiksalen)

 

Vi laver motorisk træning, lavet til børn på 2-3 år. Yngre børn er selvfølgelig også velkommen, når man tager høje for at det måske ikke er alle tingene barnet kan magte. Vi laver den samme ”opvarmning ” hver gang, (børn kan godt lide når der er noget de kender fra gang til gang). Herefter leger vi med forskellige små-redskaber og ikke mindst leger vi i store skumredskaber hvor man kravler op, hopper ned, øver balance osv.

INSTRUKTØR: Jane

Pris: kr. 350,- (eksl.tøj)

 

 

PUSLINGE, 4-6 ÅRIG (før skolebørn)   Tirsdag kl. 16.00 - 17.00  (Gymnastiksalen)

 

Vi øver de forskellige ting man skal kunne motorisk - rulle - krybe - kravle -balance - kravle i ribber - lege i redskaber. Øve små sammensætninger og så småt begynde at øve ting til spring.

(Der er mulighed for afhentning i børnehaven (forældre skal selv lave aftale med børnehaven) INSTRUKTØR: Jane

HJÆLPERE: Thea, Natja, Christinna, Maja, Jonatan, Sofie, Viktoria og Josefine

Pris: kr. 400,- (incl. tøj)

 

 

0. - 3. KLASSE SPRING/RYTME                         Mandag kl. 16.00 - 17.45 (Hallen)

 

Spring, rytme, sjov og ballade. Vi er et hold på ca 40 glade børn, som laver gymnastik sammen. Vi er et opvisningshold, hvor vi viser både spring og rytme serie. I træningen er der fokus på at lærer, men også at have det sjovt imens. Vi er et stort hold, så vi deler børnene ind i mindre grupper når vi træner og imødekommer forskellige niveauer. Kom og vær med, vi har det for fedt!

INSTRUKTØR: May-Britt, Rikke, Julie og Steffen

HJÆLPERE: Emil, Christoffer, Patrick, Sarah, Camilla og Ea

Pris: kr. 450,- (incl. tøj)

 

 

 

 

 

INFORMATION TIL FORÆLDRE


HUSK


Børnene skal have tøj på, de kan bevæge sig i og bare tæer er absolut at foretrække. Barnet står godt fast på underlaget med bare tæer.

Det giver en større og mere sikker bevægelsesfrihed. Kondisko kan virke tunge og usmidige og fødderne bliver lukket inde. Netop i vintermånederne kan det være godt at få fødderne "luftet"


Det er VIGTIGT, at børnene har fået lidt at spise og drikke, inden de kommer til gymnastik, da det er sidst på eftermiddagen. Børnene har brug for ekstra energi og en lille ekstra madpakke til børnehave- og DUS-børn vil være fint.

 


Puslingegymnastik

Børnene har mulighed for at blive hentet i børnehaven, MEN kun hvis man ikke, som forældre, selv kan nå det .

Hvis børnene skal hentes skal forældrene selv lave aftale med børnehaven.


Vi vil MEGET gerne, at I lader drikkedunkene blive hjemme. Børn i den alder kan sagtens undvære væske i en time. Vi ved, det er gjort i en god mening, men det er til meget besvær for instruktørerne.